/ Allmänt /

MARS FAVORITER









Min svarta väska från Tiamo. Är så snygg och praktisk. Den rymmer vädligt mycket jag har den ofta till skolan då den både är väldigt snygg och smidig. Har den även om jag ska till stan, haft den nån gång när jag sovit borta. Den passar vid alla tillfällen och man kan lätt piffa upp en tråkig outfit med denna.

Ni hittar väskan här: http://scorett.se/accessoarer/6261138/tiamo-vaskor-skinnimitation-svart








 
Mina svarta sneakers från K.Cobler. Så otroligt sköna. Jag har oftast inte strumpor i dessa för jag tycker det blir ganska fult med när strumporna syns. Så jag brukar vara barfota i och det funkar super bra har aldrig fått skoskav. Grymt snygga också tycker jag de funkar till allt. Blå jenas, svarta jeans, vita jeans, shorts, kjol, klänning ja allt.

Jag köpte mina förra året så tror tyvärr inte de finns kvar inte på nätet i alla fall.. Men Scorett har massa nya fina sneakers nu till våren/sommaren tycker jag och skulle lätt köpa ett till par.





Min Anastatisa Beverly Hills Dipbrow Pomade har jag haft ett tag. Men till en början tyckte jag den var lite jobbig att jobba med men börjar lära mig nu haha och tycker den är grym. Har dock alltid gillat den då den håller brynen på plats hela dagen. Den är lite dyrare men jag tycker det är värt helt klart. Då den är väldigt dryg och man behöver så lite produkt och sen är den bara underbar haha.
Jag har färgen blond och den passar mig perfekt.

Man kan köpa den på flera olika ställen men jag köpte min från en butik i här i Varberg.
Men vet att kicks har bland annat: http://www.kicks.se/anastasia-b378/dipbrow-pomade-p59902


XOXO